Kaupan ehdot

HINNAT

 

Hinnat ovat euroina (€) ja sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (01.07.2020: 24%). Myyjä pitää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin. Myyjä ei vastaa virheellisyydestä, viivästymisestä tai muusta syystä aiheutuneesta välillisestä vahingosta. Kaikissa tilanteissa myyjän vastuu rajaantuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

 

PAKKAUS, KÄSITTELY JA KULJETUS

 

Tuotteet on pakattu pahvipakkaukseen ja isommat tilaukset lavalle. Pakkaus-, käsittely- ja kuljetuskulut laskutetaan erikseen. Kuljetuksessa käytetään yleisiä kuljetusmuotoja. Erikoistoivomuksista veloitetaan erikseen. Noutamatta tai vastaanottamatta jätetyistä lähetyksistä veloitetaan 60 euroa sis. alv 24% per laite (pakkaus- ja käsittelykulut sekä toimitus- ja paluurahti).

 

TOIMITUSAIKA JA MAKSUEHTO

 

Normaali toimitusaika on yksi (1) viikko maksun tuloutumisesta toimittajalle tai maksuehdolla myytäessä tilauksesta. Toimittaja ei vastaa toimitusviivästyksestä. Maksuehtoa (yleensä 14 päivää netto) ja luottolimiittiä (normaalisti 4 000 euroa sis. alv 24%) voi hakea hyvämaineiselle yritykselle erillisellä lomakkeella, myönnetty tilinavaus maksaa 30 euroa sis. alv 24%. Maksun viivästyksestä veloitetaan korkolain mukainen viivästyskorko (01.07.2020: 8%) ja perintäkulut. Tavara on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu – siihen saakka ostajan tulee huolehtia sen moitteettomasta kunnosta. Myyjällä on oikeus noutaa takaisin maksamatta jätetty tuote ja veloittaa tästä aiheutuneet kulut.

 

MUISTUTUS, VAIHTO JA PALAUTUS

 

Palautusilmoitus pitää tehdä kirjallisena kolmen (3) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäistä kuittia vastaan. Vastausaika muistutuksille sekä vaihto- ja palautusilmoituksille on yksi (1) viikko. Vaihto- ja palautustuotteet tulee lähettää rahtivapaasti (tai tuoda) käyttämättöminä omissa myyntikuntoisissa alkuperäispakkauksissaan. Palautukset tarkistetaan yhden (1) viikon sisällä niiden saapumisesta ja hyvitetään täysimääräisesti tai osin virheet huomioiden annetulle tilille ostokuitissa olevan tavarahinnan (ei muita kuluja) mukaisesti yhden (1) viikon sisällä tarkistuksesta.

 

TAKUU

 

Myydylle tavaralle on voimassa yhden (1) vuoden takuu koskien materiaali- ja valmistusvirheitä, mikäli alkuperäistä maksuehtoa on noudatettu. Takuuvika tulee selittää kirjallisesti viimeistään kolme (3) päivää sen toteamisesta liittäen mukaan ostokuitti, kuva arvokilvestä ja mahdollisuuksien mukaan kuva tai video itse viasta. Valmistajan hyväksymä takuupäätös korjausehdotuksineen tehdään näiden perusteella tai pyydetään laite tarvittaessa rahtivapaasti takuuarvioitavaksi. Takuu ei korvaa välillisiä menetyksiä. Se edellyttää, että laitetta on käytetty, ylläpidetty ja huollettu (esim. suodatinpuhdistus) käyttöohjeen mukaisesti normaaleissa käyttöolosuhteissa (sähkö, ympäristö jne.) kolhimatta tai kaatamatta. Ukkosen aiheuttamat vahingot eivät sisälly takuu piiriin.

 

Takuu raukeaa, jos tuotetta korjataan ilman lupaa, käytetään tarkoitukseen johon sitä ei ole tarkoitettu tai varastoidaan kosteassa, liian kylmässä tai muulla tavoin sopimattomassa tilassa. Mikäli asiakas haluaa viallisen tuotteen tilalle uuden vastaavan välittömästi, toimitus laskutetaan täysimääräisenä ja hyvitys tehdään myöhemmin, mikäli on todettu viallisen tuotteen olevan takuukorvauksen alainen. Takuukorjatun tai viallisen tuotteen tilalle tulevan tavaran rahdin maksaa asiakas. Palautetun tuotteen tulee olla huolella puhdistettu. Takuun perusteella vaihdettu tuote on myyjän omaisuutta.